U verzorgt uzelf goed en u ziet er natuurlijk graag goed uit. De dagelijkse zorg voor uw uiterlijk is voor veel mensen dan ook heel gewoon en men besteedt er elke dag in meer of mindere mate veel aandacht aan.

Maar hoe zit dat eigenlijk met uw voeten? Krijgen die wel de (brood)nodige aandacht?
De ervaring leert, dat die aandacht pas ontstaat op het moment dat er klachten zijn en men last heeft van bijvoorbeeld pijnlijke nagels, eelt of likdoorns.

Of u nu veel zit, staat of loopt; realiseert u zich ook wel eens, dat het hele gewicht van uw lichaam op uw voeten neerkomt? En dat, als uw voeten pijnlijk zijn, ongemerkt ook uw lichaamshouding kan veranderen? Met alle gevolgen van dien?

Behandelen en Verzorgen

Met een goede, regelmatige verzorging van uw voeten zijn deze problemen heel eenvoudig te voorkomen. De behandelingen werken preventief tegen voetklachten en worden over het algemeen als erg prettig en ontspannend ervaren. Na de voetverzorging adviseer ik u daarnaast graag over de producten waarmee uw voeten optimaal verzorgd kunnen worden en u uw klachten kunt wegnemen.

Heeft u echter op dit moment last van uw voeten? Heeft u eelt, een likdoorn, eeltpit, een eksteroog, schimmelnagel, kalknagels, ingroeiende, of ingegroeide nagels of andere klachten aan uw voeten? Dan is het zaak om zo snel mogelijk een afspraak met ons te maken om u van deze ongemakken af te helpen.

Cosmetische pedicure

Maar ik doe meer dan dan alleen uw pijnlijke voeten behandelen, ik kan uw voeten ook weer mooier maken. De zogenaamde cosmetische pedicure. Uw voeten worden weer eens vertroeteld en na de behandeling(en) mag iedereen uw voeten weer zien!

Dus kom eens langs of maak een afspraak. Dan bekijken we samen tijdens het intakegesprek het welzijn van uw voeten en maken we aan de hand van een eerste voeten analyse een behandelplan.